Despre noi

Despre noi

“Echipa noastră, formată din consultanţi, economişti, ingineri şi tehnologi deţin pregătirea şi experienţa pentru a asigura atât aprobarea, cât şi decontarea completă a unui proiect de investiţii în cele mai bune condiţii.

Deoarece un proiect de investiţii include în cele mai multe cazuri şi o componentă de finanţare proprie, firma noastră poate acţiona şi ca un intermediar între client şi o bancă, ajutând-l să obţină împrumutul necesar cofinanţării în cele mai avantajoase condiţii.”

S.C. LUANLI COM S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1994, având ca asociat unic şi administrator pe MOROŞANU CLAUDINA. Firma are sediul social înCluj Napoca, Str. Ariesului ,nr. 34 , Scara II, Etaj 4, Ap.20.

Principalul obiect de activitate al S.C. LUANLI COM S.R.L. este „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management,  studii de fezabilitate şi întocmire planuri de afaceri”.

În prezent, S.C. LUANLI COM S.R.L. desfăşoară servicii de consultanţă pentru afaceri şi proiectare, în principal consiliere, întocmire planuri de afaceri, studii de fezabilitate, strategii de marketing pentru agenţii economici şi proiecte de investiţii cu finanţare internă sau europeană. Lucrările elaborate sunt folosite de beneficiari pentru a obţine finanţări din fondurile U.E. şi guvernamentale sau la bănci, pentru a obţine credite necesare asigurării cofinanţării.

Galerie